Şbt

Biyoloji Öğretmenimiz Alişan Fırat eşliğinde okulumuz 9/C sınıfı öğrencileri Okulumu Güzelleştiriyorum Projesi kapsamında bahçemizi düzenledi. Öğrencilerimizi ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

ORGANİZE SANAYİ ESKİ BAŞKANI VEDAT KAHYALAR'IN OKULUMUZ ZİYARETİ

Şbt

Terörle Mücadeele ekipleri tarafından öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı.

Şbt

Öğrencilerimiz, Şehrimizi Tanıyalım Projesi kapsamında Değerler Kulübü öğretmenlerimiz eşliğinde Olgunlaşma Enstitüsü'ne ziyarete gittiler.

KIZILAY EKİPLERİ TARAFINDAN YARDIMLAŞMA KONULU EĞİTİM VERİLDİ

Şbt

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Denge okulumuzu ziyarette bulundu. Özel eğitim okumuzda öğrencilerimizle vakit geçirdi. Kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi ''Anlamını Bul'' Etkinliği Uygulanmıştır

Ock

Okulumuzdan ayrılış yapan Cumali Can Hocamıza verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Ock

Her yıl Ocak ayının ilk Pazar gününden itibaren başlayan hafta Verem Haftası’dır.

Verem Haftasının amacı, toplumun verem (tüberküloz) hastalığı ve hastalıkla mücadele konusunda bilinçlendirilmesidir.

Ø  Verem mikrobunun insanlarda yaptığı bir hastalıktır.

Ø  En sık akciğerler olmak üzere tüm organları tutabilir (Lenf bezleri, kemik, böbrek, beyin vb.).

Ø  Tedavi edilmezse hayatı tehdit edebilir.

Kaynak;

Ock

Mangal gününün hazırlanmasında emeği bulunan başta müdür yardımcılarımız Esen Seyhan ve Uğur Can Avan olmak üzere sınıf öğretmenlerimize ve atölye öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okul müdür başyardımcımız Ahmet Can ABBAK, okul müdür yardımcımız Uğur Can Avan ve Danışman öğretmenlerimiz Remzi Alur ve Kürşat Ertuna eşliğinde öğrencilerimiz Adana Müzesini ziyaret ettiler

Okulumuzda 5 Ocak Adananın Düşman İşgalinden Kurtuluşu Programı Yapılmıştır

Mavi Marmara Gemisi katılımcılarından konferans