Ekm

CodeWeek AB Kod Haftası Etkinliğimiz 19 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecektir.

Ekm

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 1989 yılında, “Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü” olarak 13 Ekim gününü ilan etti. Her yıl, bu özel günde düzenlenen faaliyetlerle Dünya genelinde, afet risklerinin tespiti ve azaltması konusunda farkındalık oluşturulmaktadır. Bu kapsamda okulumuza gelen Kızılay yetkilileri tarafından Afet Farkındalık eğitimi verilmiş olup ayrıca öğrencilerimize çadır kurma etkinliği yapılmıştır.

Nis

Uyuşturucu madde kullanımı tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de başta gençlerimiz olmak üzere toplumumuz açısından büyük tehlike arz etmektedir. Uyuşturucu ile etkin mücadelede kolluğun suç ile mücadelesi kadar, toplumumuzun bu konuda bilinçlendirilmesi de kaçınılmazdır.   Başta gençlerimiz olmak üzere vatandaşlarımızı bu konuda bilinçlendirmek amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü'nün tamamen yerli ve milli bir yazılımla gerçekleştirdiği, akıllı telefonlardan Google Play Store ve Apple sanal mağazalarından ücretsiz olarak temin edilebilen UYUMA Uygulaması aktif hale getirildi.

Mrt

2. DÖNEM SINAVLARIMIZ 3 NİSAN PAZARTESİ İTİBARİYLE BAŞLAYACAKTIR, 2 HAFTA BOYUNCA SÜRECEK OLAN SINAVLARIMIZA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILMASI GEREKMEKTEDİR.

Mrt

Çanakkale: Sözlükler de geçmez lakin gönüllerde ve tarihte; Bir devrin battığı, Türk'ün yedi düvele kafa tuttuğu, Türk ulusunun küllerinden doğduğu yer manalarına gelir.

Milletimiz, mukaddes vatanımızın korunması için canlarını veren şehitlerini ve gazilerini hiçbir zaman unutmayacak, onların bıraktıkları kutsal mirasa, vatanımıza ve bayrağımıza onurla sahip çıkacaktır.

Onlardan geriye kalan bu topraklar, bu vatan. Çanakkale şehitleri anma gününü saygıyla anıyoruz.

5 Ocak Adana'mızın Kurtuluş gününü öğrencilerimiz ile kutladık ve

Adana'nın Kurtuluş Belgeseli: '5 Ocak: Adanalıyık! Bayrağa Sevdalıyık..'

videosunu izledik.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 84. yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Töreni gerçekleştirdik

Ekm

• Cumhuriyet Bayramı coşkusunun bütün milletimizce derinden yaşanması temennileriyle...

Ekm

AB Kod Haftası kapsamında Robotik Kodlama Kulübü öğrencilerimiz ile kodlama etkinliği gerçekleştirdik. Python programlama dilindeki temel fonksiyonlar ile matematiksel operatörleri öğrenerek basit bir program yaptık.

https://codeweek.eu/view/486575/python-ile-matematik adresinde yer alan etkinliğimize katılan öğrenci ve öğretmenlerimize etkinlik sonunda sertifikalarını vereceğiz.

Eyl

Okulumuz Metal Alanı öğretmen ve öğrencileri Şakirpaşa Halk Eğitim Merkezi'nin açılır kapısını onardılar. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ağu

Tüm yokluk ve zorluklara rağmen,İstiklal ve İstikbaline sahip çıkarak, ay yıldızlı al bayrağımızı göklerde ilelebet var eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm Şehit ve Gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun.

May

Okulumuzda sınıflar arası voleybol ve futbol turnuvaları düzenlendi. Turnuvalar sonucunda kazanan sınıflarımızı tebrik eder, turnuvalarda emeği geçen hocalarımıza teşekkür ederiz.