ADANA / SEYHAN - Şakirpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

"Mesleğim Hayatım" platformu, Avrupa Eğitim Vakfınca hazırlanan "Kariyer Rehberliğinde Uluslararası Trendler ve İnovasyon" 2020 Yılı Değerlendirme Raporunda Örnek Yenilikçi Uygulama seçildi.

Şbt

Okul Müdürü Şehmus YAMAN başkanlığında, okulumuz öğretmenlerinin katılımlarıyla çevrimiçi toplantımızı gerçekleştirdik.

Ara

İl Mesleki Eğitim Şubesi Müdürü Sayın Saffet SARIDAĞ ve ekibi okulumuzu ziyarete geldiler. Okul hakkında bilgiler aldılar ve yapılabilecekler noktasında tavsiyelerde bulundular. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

Ara

Kas

Seyhan İlçe Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Hakan ÜSTÜN okulumuzu ziyaret etti. Ziyarete Meryem Abdurrahim Gizer Ortaokulu Müdürü Murat ALTUNKAYNAK da eşlik etti. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı geleceğe hazırlayan ve yarınlarımıza yön veren kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Şakirpaşa M.T.A.L. Müdürlüğü

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´ü, vatanı ve milleti adına yaptığı büyük işler için şükranla anıyor, manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz.

Kas

Okulumuzu öğretmenlerimiz ve kursiyerlerimizin yardımları ile boyuyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.

Ekm

2020-2021 Eğiitm-Öğretim yılı okul aile birliği toplantısı 28.10.2020 Çarşamba günü veliler ve öğretmenlerimizin katılımıyla, sosyal mesafe ve maske kullanımına dikkat edilerek gerçekleştirilmiştir.

Katılımcı velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Okul Aile Birliği Toplantısı 28.10.2020 Çarşamba günü saat 12.00'da Okul Müdürümüz Şehmus YAMAN başkanlığında okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi ve bilgilerinizi rica ederim.

Saygılarımızla.

Eyl

Adana Sanayi Odası Plastik Teknolojisi Temsilcileri ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Ağu

Mesleki Ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün hazırlamış olduğu Mesleki veTeknik Öğretim sitemini anlatan sunu ektedir. Öğrencilerimiz linke tıklayarak Mesleki eğitim hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ağu

Okulumuzda tadilat, tamirat çalışmaları